Ons aanbod muziek
Workshops


Groepsstemvorming

 

De lessen stemvorming zijn bedoeld voor mensen die ervaring hebben met zingen, b.v. door eerdere lessen of door koorervaring. Er wordt aandacht besteed aan de klassieke zangtechniek en verschillende aspecten daarvan, zoals adem, resonans, articulatie etc.

Tijd en avond wordt nog bekend gemaakt. Duur: 30 avonden. Kosten minimaal € 90,- p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers.


Bandcoaching

De bandcoaching bestaat uit vier bijeenkomsten van ongeveer twee uur per keer. De bijeenkomsten zijn niet toegespitst op de individuele muzikanten - behalve daar waar nodig in het belang van het algemeen - maar bedoeld om de band als geheel verder te helpen.
Totale kosten voor de band: € 180,-.

Cursussen, workshops en andere activiteiten

De school organiseert gedurende het gehele schooljaar diverse cursussen, workshops en andere activiteiten. Dit kan variëren van computercursussen tot wereldmuziek- en dansworkshops.
Iedereen is welkom, zowel inwoners van de gemeente Veendam en Pekela als mensen van buiten deze gemeenten. Er moet wel worden voldaan aan de eisen voor leeftijd en niveau voor de betreffende activiteit. De cursussen en workshops zijn groepsactiviteiten. Dat betekent dat er zowel een minimum- als een maximumaantal deelnemers is.
Nadere informatie volgt wanneer een cursus, workshop of een andere activiteit aangeboden wordt (zie tabblad "Actueel").

Musicals:

Aladdin

In de musical wordt je meegenomen in het verhaal van de jongen Aladdin. Aladdin is een dappere slimme straatjongen, die ervan droomt om rijk te worden. Samen met zijn vriend halen ze veel kattekwaad uit. Totdat Aladdin de mooie prinses Jasmine ontmoet, op wie hij hals over de kop verliefd wordt. Natuurlijk bereikt hij zijn dromen niet zo maar, zo probeert de gemene Jafar Aladdin in de val te lokken. Gaat het Aladdin lukken om zijn prinses te trouwen, en weet hij uit de handen van de politie te blijven ?
In de cursus krijg je 8 keer zangles, 8 lessen spel en 8 lessen dans. In de laatste 6 lessen worden de disciplines samengevoegd. Uiteindelijk volgt er een presentatie.

Cursusduur:    30 weken
Leeftijd:          6 - 10 jaar
Lesduur:         60 minuten
Tijdstip:          woensdagmiddag of zaterdagochtend
Start:              begin oktober 2013
Kosten:           195 euro
Lesplaats:       cultuurcentrum vanBeresteyn, afdeling
                      Muziek-, Dans- en Theaterschool   
                      Veendam.


Inschrijving:     tel. 0598 -  317740

                      e-mail muziekschool@veendam.nl
                      of in school gedurende de openingstijden.

Glee

Op de school van Glee gebeuren gekke dingen. Een paar brugpiepers hebben als grootste wens een musicalklas te starten. Ze willen voor het eind van het jaar een musical opvoeren voor de hele school. Het wordt hen echter moeilijk gemaakt door een aantal sporters uit de "topsportklas". Lukt het deze populaire meiden om de muscial te laten floppen  ?
Wat als één van hen de musical wel ziet zitten, en wat als de docenten ook besluiten een rol te spelen  ?
In de cursus krijg je 8 keer zangles, 8 lessen spel en 8 lessen dans. In de laatste 6 lessen worden de disciplines samengevoegd. Uitiendelijk volgt er een presentatie.

Cursusduur:    30 weken
Leeftijd:          6 - 10 jaar
Lesduur:         60 minuten
Tijdstip:          woensdagmiddag of zaterdagochtend
Start:              begin oktober 2013
Kosten:           195 euro
Docenten:        Judith Aalfs, Judith Popken
                      Bert op 't Ende
Lesplaats:       cultuurcentrum vanBeresteyn, afdeling
                      Muziek-, Dans- en Theaterschool   
                      Veendam.
Inschrijving:     tel. 0598 - 317740 
                      e-mail muziekschool@veendam.nl
                      of in de school gedurende de 
                      openingstijden