VACATURE BALLET – MDT VEENDAM

 

Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam zorgt dat iedere leerling van elke leeftijd balletlessen kan krijgen. Nooit te vroeg en nooit te laat is ons motto. We zijn er voor iedereen en onderschrijven de Codes Inclusie en Fair Practice. Er wordt tot op hoog niveau lesgegeven, daarbij nemen we altijd de grenzen van de leerlingen in acht. Goede kwaliteit van de lessen vinden wij zeer belangrijk, maar nooit ten koste van de fysieke of mentale gezondheid van de leerlingen. Wij streven er naar om bij elke leerling zijn of haar artisticiteit, houding, techniek, muzikaliteit en liefde voor dans maximaal te ontwikkelen in een leuke en gemoedelijke sfeer met wederzijds respect. Jaarlijks sluiten we voor de zomervakantie af met drie eindvoorstellingen in het theater. Om het team te versterken en onze klassiek ballet docent elders gaat werken, zijn wij per 1 september 2024 op zoek naar een ervaren:

Docent Klassiek Ballet

4 tot 6 uur per week

Je profiel

  • Je bent een enthousiaste geschoolde docent of 4e jaars student richting Docent Dans met liefst specialisatie en/of ervaring Klassiek Ballet.
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor de invulling van de danslessen.
  • Je bent iemand die leerlingen enthousiast kan maken en een goede sfeer weet te creëren.
  • Je bent zelfstandig, assertief en je kunt ook een aandeel leveren binnen een team.
  • Je bent betrouwbaar, klantgericht en je staat voor een hoge kwaliteit van de lessen.
  • Ervaring in peuter- en kleuterdans is niet vereist. Wel is het wenselijk om ook met deze doelgroep te kunnen werken en de bereidheid te willen leren wat nodig is om les aan deze jonge kinderen te kunnen geven.

We bieden een goed salaris passend bij je opleiding en je ervaring en reiskostenvergoeding conform cao ke. Werken op zzp-basis is ook mogelijk. Onze locaties zijn goed bereikbaar met OV.

 

Interesse?
Graag voor 13 mei mailen naar: directie@mdtveendam.nl onder vermelding van ‘Docent Klassiek Ballet’. Meer info: Harry van der Laan, 0598-317740